آش اوماج
آش اوماج، تاریخچه تبریز است. آش سرای امیرخان یکی از بهترین رستوران ها و آش سرا ها می باشد که به این امر هم توجه کرده است. آش اوماج تبریز، ضد سرماخوردگی و مریضی های مختلف است. بسیار لذیذ و خوشمزه که درآن از مواد مقوی زیادی استفاده شده است.
وقتی صحبت از آش اوماج می شود، حتما نام تبریز هم خواهد آمد. چرا که این آش مخصوص تبریز است و از دیرباز تاکنون مورد استفاده و توجه مردم تبریز بوده است. این آش از مواردی نظیر عدس، پیاز، آب قلم، آرد و … ساخته می شود.
در آش سرای امیرخان، آش اوماج به دو بخش تقسیم شده است. آش اوماج سنتی و آش اوماج رشته ای.
هر دو دارای ویژگی هایی هستند که آنها را از هم مجزا می کند.
آش اوماج جز غذاهای محلی و غذاهای ناب آذربایجان می باشد. اگر روزی به شهر تبریز سفر کردید، حتما این آش را در آش سرای امیرخان تجربه کنید. قول می دهیم که یک تجربه عالی برای شما باشد.
در ماه رمضان به عنوان افطار، در فصل تابستان به عنوان یک میان وعده و حتی عصرانه خوشمزه، در فصل زمستان برای مبارزه با انواع بیماری ها و … آش اوماج برای شما پیشنهاد می شود.